Vækst Jammerbugt

Indlæser

AFLYST - Eventyrriget Bratskov - Sommerkunstskole 2017


Dato og tid

Mandag d. 7. august 2017 kl. 09:00 til fredag d. 11. august 2017 kl. 14:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 6. juni 2017 kl. 11:00

Sted

Bratskov
Fredensdal 8
9460 Brovst
Denmark

Arrangør

Kultur & Fritid
+45 41912936
utd@jammerbugt.dk

En interaktiv rejse i eventyrets verden. Bratskov gemmer på mange hemmeligheder og historier. Ikke mindst det gamle sagn om, at en afdød greve, som i sin tid boede på Bratskov, fortsat spøger på herregården. Sagnet siger at han havde knald i låget, og troede at han var konge i sit eget eventyrrige. Et eventyrrige, hvor alle de mest berømte eventyrfigurer holdt til. Om historien er sand eller ej, er der ingen som ved, men det siges at han fortsat, hvert år 11. august, holder en stor fest på Bratskov, hvor alle undersåtter i hans gamle rige kommer. Resten af året hviler en forbandelse over dem, og de må leve under jorden som de meget berygtede Bratskovtrolde. Men hvert år brydes forbandelsen for en enkelt dag, og så samles alle de mest berømte eventyrfigurer altså til fest på Bratskov. For dig, der gerne vil spille teater og det, der ligner.

Underviser er Jakob Svensmark Møller, uddannet skuespiller fra København og efteruddannet i Los Angeles på "Ivana Chubbuck Studio."

Husk at betale via link i den bekræftelsesmail, du modtager. Tilmeldingen er først gælden efter betaling og er herefter bindende.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kultur & Fritid
+45 41912936
utd@jammerbugt.dk